PRACHT468 IS UITVERKOCHT!

Alle woningen zijn verkocht. We beschikken nog over een reservelijst mocht er alsnog een mutatie plaatsvinden.

Herenhuizen en halfvrijstaande villa’s

De 30 woningen van Pracht468 zijn verdeeld over vier blokken en bestaan uit 4 typen. Er zijn 2 typen halfvrijstaande villa’s, 12 herenhuizen en 4 hoekwoningen. De woningen liggen op percelen die qua grootte variëren van circa 144 m2 tot 268 m2. Kies je voor een halfvrijstaande villa dan parkeer je in je eigen garage of op één van je 2 eigen parkeerplekken op eigen terrein. Sommige woningen zijn 6 meter breed en zelfs 8 meter aan de achterzijde. Dat is nog eens prettig inrichten.

Voorbereid op een gasloze toekomst
Koop je een woning in Pracht468 dan ben je voorbereid op een gasloze toekomst. Hier woon je straks comfortabel en zorgeloos, met de duurzame technieken van tegenwoordig.

>> Meer over de duurzaamheid

1

Herenhuizen

Kies je voor een van de herenhuizen van Pracht468 dan wacht er in elk geval veel leefruimte in en rond je nieuwe woning, zoals die mooie diepe tuin. Dat belooft wat elk voorjaar.

2

Herenhuizen – hoekwoning

Naast de geschakelde herenhuizen, bestaat Pracht468 ook uit 4 luxe hoekwoningen. De kavels zijn nét wat groter dan de geschakelde herenhuizen.

3

De halfvrijstaande villa’s

Een van de vier woonblokken van Pracht468 bestaat uit 8 half-vrijstaande villa’s, met de achtertuin grenzend aan het watertje.

4

De halfvrijstaande villa’s a/d Spieringweg

Mogen we spreken van paradepaarden? Pracht468 telt er namelijk zes; de half-vrijstaande villa’s aan de Sprieringweg.

Herenhuizen

Kies je voor een van de herenhuizen van Pracht468 dan wacht er in elk geval veel leefruimte in en rond je nieuwe woning, zoals die mooie diepe tuin. Dat belooft wat elk voorjaar. Parkeren doe je op een parkeerplaats grenzend in het parkeerhof. Dan de huizen zelf. Op de verdieping vind je drie slaapkamers, met een ruime hoofdslaapkamer. Op de begane grond ligt de woonkamer met je eigen eetkeuken en een zolder die perfect is als speel-, hobby- of alles-is-er-mogelijk-ruimte.

Woonoppervlakte 160 en 164 m2
Koopsom vanaf € 547.500 v.o.n.

Herenhuizen – hoekwoningen

Heb je de 4 luxe herenhuizen op de hoek al gezien? De kavels, op die van bouwnummer 22 na, zijn groter dan de herenhuizen. Ook deze woningen hebben heerlijk veel leefruimte in en rond de woning. De woningen zelf zijn voorzien van drie slaapkamers, de woonkamer met eetkeuken en natuurlijk een flinke zolder. Perfect als speelruimte voor kinderen of een hobbyruimte of noem het maar op.

Woonoppervlakte 152 en 156 m2
Koopsom vanaf € 572.500 v.o.n.

De halfvrijstaande villa’s aan het water

Een van de vier woonblokken van Pracht468 bestaat uit 8 halfvrijstaande villa’s, met de achtertuin met mooie vlonder grenzend aan water (14 meter tot aan de overkant). Parkeren doe je in de geschakelde garage en anders gewoon op je eigen oprit. De kavel is maar liefst 10 meter breed. De woningen zelf beschikken over drie slaapkamers, met een ruime hoofdslaapkamer. Ook de woonkamer, inclusief de eetkeuken is royaal. Nóg meer ruimte vind je op de jij-bepaalt-de-invulling-zolder.

Woonoppervlakte 161 en 165 m2
Kaveloppervlakte circa 240 tot 263 m2
Koopsom vanaf € 672.500 v.o.n.

De halfvrijstaande villa’s aan de Spieringweg

Aan de Spieringweg komen 6 prachtige halfvrijstaande villa’s. Ruim opgezette woningen met een vrijstaande garage, die bereikbaar is aan de achterzijde van de woning. Je auto’s parkeer je op je eigen oprit of in de garage. Aan de tuinzijde is de woning maar liefst 8 meter breed met 2 dubbele openslaande deuren, terwijl de voorzijde 6 meter breed is. Op de begane grond tref je de woonkamer plus eetkeuken. De verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers, met een royale hoofdslaapkamer. Uiteraard heeft ook deze halfvrijstaande villa een alles-is-er-mogelijk-zolder. Hij is er groot genoeg voor.

Woonoppervlakte 168 en 172 m2
Kaveloppervlakte circa 267 m2
Koopsom vanaf € 697.500 v.o.n.